Сензация! Алиса узурпира властта в Огледалния свят


Алиса превзе със сила властта в Огледалния свят рано тази сутрин. Оцелелите кари съобщават, че цариците са пратени в изгнание. Какви ще са следващите действия на узурпаторката все още не се съобщава.

Според слуховете тайните помагачи на Алиса били Чеширският котарак и Вале купа. Първият се появил ненадейно насред сутрешното сервиране на чая и помел с опашка най-скъпия сервиз. Кралицата започнала да крещи истерично, това предизвикало суматоха сред свитата й и те верижно се катурнали на земята, като помели стражите и едно фламинго. През това време Вале купа откраднал сладките и ги раздал на Белия заек, Шапкаря и Гъсеницата. Тъй като те са от друга история, равновесието било нарушено и всички се изсипали в близкия кладенец. После Алиса триумфално влязла в замъка и седнала на трона.

В крайна сметка близки до новата царица споделиха, че причината за преврата бил свързан с третия рожден ден на блога „Алиса в чизми”. След като Алиса свила чизмите на котарака на Шарл Перо и ги обула, тя тотално объркала приказката си. Решила, че военизираната й нова визия изисква да завладява държави и да сваля крале и кралици. Все още не е ясно накъде ще се насочат амбициите й. Да се пазят Снежанка, Снежната кралица, Спящата красавица, Магарешката кожа, Принцесата с граховото зърно, цар Дроздобрад, Рапунцел, Красавицата и Звяра.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © Алиса в чизми | 2014-2017. Всички права запазени.